sábado, 4 de abril de 2015

MATERIAL PER TREBALLAR, GUIES





                       Hola, a Tecnologia s'hi utilitzen diferents documents per tal de seguir la metodología de projectes. Primer hem de presentar als alumnes l'activitat, en esta presentació indiquem a l'alumne el nom de l'activitat, els objectius i si hi ha condicions pel que fa a la grandaria, materials, etc...
A mes a mes, els diguem que per tal de ficar-se a treballar cal fer un avantprojecte(plantejament) i després una memòria(reflexió). 

El primer document fa referència a tot el que l'alumne ha de planificar abans de començar;saber que va ha fer, comunicar graficament la seua idea, dibuixar-la, i entre altres coses intentar fer una lista de tot el que necessita i establir un ordre.

La memòria és el document posterior al treball, i com a tal podem reflectir tot el que hem modificat i alterat de l'avantprojecte.

Com pensem que es important el contingut com la forma, ens pareixia millor que de cara a l'escola els noms canviaren una mica, i per aixó a l'avantprojecte l'hem anomenat; plantejament i a la memòria; reflexió.

 plantejament

                                      

No hay comentarios:

Publicar un comentario